Τηλ.::
Κίνα σωλήνας λέιζερ του CO2 RF κατασκευαστής
Beijing Dawei Laser Technology Co., Ltd.

聚焦于射频 CO2 激光器的研究与开发

Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7

Beijing Dawei Laser Technology Co., Ltd.

北京大伟激光技术有限公司是由精通激光、 光学、 电子、 机器、 计算机的优秀人才组成的股份制科技企业。我们拥有十多年的激光研发和生产经验, 致力于放射性二氧化碳激光器的生产和研发。产品广泛应用于医疗、 美容、 电子元器件、 机械零部件、 包装印刷等行业。公司成立以来, 为全国多家相关企业提供了核心零部件。


Η επιχείρησή μας είναι κύρια μιας άριστης ομάδας Ε&Α που παρέχει τις περισσότερες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης μεταπωλήσεων για μια πλειοψηφία των πελατών που παίρνουν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό την τεχνολογία και υψηλός - ποιότητα ως πρότυπα.


Η επιχείρησή μας μπορεί να είναι η μοναδική στην ίδια βιομηχανία που εδρεύει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της «τιμιότητας、 επαγγέλματος、 αξιόπιστης», το σκοπό υπηρεσιών «τη λογικότερη τιμή、 η περισσότερη τέλεια υπηρεσία για να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα» και τον επιχειρηματικό στόχο «στα πρώτης τάξεως προϊόντα και τις υπηρεσίες», δυνάμει του επαγγελματικού τεχνικού εκσυγχρονισμένου προσωπικό συστήματος διαχείρισης, επιμελής και αφιερωμένη εμπορική ομάδα τη σκληρή πρωτοποριακή και καλή διακυβέρνηση.
Αυξάνουμε την επένδυση στην έρευνα συνεχώς και εμμένουμε στο λαϊκό、 προσανατολισμένο προς τις υπηρεσίες για τη διατήρηση της κύριας τεχνολογίας και την οικοδόμηση της μακροχρόνιας σταδιοδρομίας. Είμαστε δεσμευμένοι να διαδώσουμε το εμπορικό σήμα DaWei σε όλες τις γωνίες του κόσμου και να δημιουργήσουμε τη μέγιστη αξία επιβίωσης για την επιχείρησή μας.

 

Εφαρμογή: Ο σωλήνας λέιζερ του CO2 DAVI μπορεί να εφαρμοστεί επιτυχώς στα ιατρικά, καλλυντικά, ηλεκτρονικά συστατικά, μέρη μηχανημάτων, χάραξη λέιζερ, λέιζερ που χαρακτηρίζουν, που συσκευάζουν, που τυπώνουν και άλλο βιομηχανίες. Δείτε το βίντεο εφαρμογής με τη χρισημοποίηση του σωλήνα λέιζερ του CO2 DAVI σε αυτό το υλικό: ύφασμα, ξύλο, έγγραφο και PE, κ.λπ.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : DAVI

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Καθιερωμένο τμήμα Ε&Α το 2008
Τυπικά καταχωρημένος και στο λέιζερ 30W το 2014
Αναπτυγμένο λέιζερ 15W το 2015
Αναπτυγμένο λέιζερ 100W/250W το 2016

υπηρεσία της εταιρίας

1) Τα προϊόντα απαριθμούν: 20w 20i 30w, 30i, 55w 70w 100w, 150w
2) Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Εξουσιοδότηση 18 μήνες
3) Τεχνική υποστήριξη: Επαγγελματική τεχνική ομάδα.

Ομάδα επιχείρησης

Η επιχείρησή μας είναι κύρια μιας άριστης ομάδας Ε&Α που παρέχει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης μεταπωλήσεων για μια πλειοψηφία των πελατών που παίρνουν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό την υψηλή τεχνολογία και υψηλός - ποιότητα ως πρότυπα.

Beijing Dawei Laser Technology Co., Ltd.
Νο 1 δρόμος Zhenchao, πάρκο τεχνολογίας, περιοχή Changping, Πεκίνο, Κίνα
Τηλ.::86-10-89788986
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας RF CO2 Laser Tube προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2020 davilaser.com. All Rights Reserved.